راد تمام رزوه

راد تمام رزوه، مفتولی فولادی بوده که تمام طول آن رزوه شده است. راد تمام رزوه کاربردهای گوناگونی دارد که از جمله آنها می توان استفاده جهت کاشت شیمیایی، نصب پلیت، آویز تاسیسات و … را نام برد. آلیاژ آن معمولا از فولاد ساختمانی با مقاومت مشخصه می باشد و برای مواردی که ممکن است تحت خوردگی قرار بگیرد، از عملیات روکش دهی و یا سخت کاری برای محافظت از مفتول ها استفاده می گردد. راد تمام رزوه در سایزهای مختلف و با رده های مقاومتی مختلف تولید می شوند که می توان با توجه به نوع کار مورد نظر از آن ها استفاده کرد.

 

یکی از نکات قابل توجه مقایسه رادهای تمام رزوه با میلگرد هایی است که سر رزوه شده است، راد تمام رزوه با در نظر گرفتن کاربرد، خواص و ویژگی های مورد نظر در محل کارخانه و با تجهیزات خاص و با دقت بالا تولید می شود، در حالی که میلگرد سر رزوه در کارگاه های کوچک و با تجهیزاتی با دقت پایین رزوه می شوند که کنترلی بر روی کیفیت نهایی محصول صورت نمی گیرد و همچنین به دلیل فرآیندی که در کارگاه جهت رزوه کردن بر روی آن انجام می شود، میلگرد دچار آسیب می شود. بنابراین بسیار اهمیت دارد که هر کدام با توجه به خواص و ویژگی های خود به شکل صحیح مورد استفاده قرار بگیرند.
عمدتا در تولید راد تمام رزوه از مفتول ها و یا میلگردهای بدون آج و ساده استفاده می شود، حال آنکه برای تولید میلگرد های سر رزوه معمولا از میلگرد های آجدار استفاده می شود که همین موضوع یکی از عوامل تاثیر گذار در کیفیت نهایی محصول است.
جهت تولید میلگرد سر رزوه معمولا از دو روش استفاده می شود، روش اول رزوه کردن سر میلگرد با حدیده کردن و روش دوم رزوه کردن سر میلگرد با دستگاه رولینگ می باشد. در روش حدیده کردن با تراش دادن و براده برداری از سطح میلگرد ، رزوه به وجود می آید که البته رزوه حاصل کیفیت و مقاومت بسیار پایینی داشته و همچنین به خاطر عدم تبعیت از استاندارد خاصی با مهره فیکس نمی شود و معمولا مهره روی این رزوه ها خوب چفت و بست نمی شود.
روش دیگر در تولید میلگرد سر رزوه استفاده از روش فرمینگ می باشد که در این روش ابتدا می بایست توسط دستگاه تراش، آج میلگرد تا قطر مورد نظر برداشته شده و سپس با دستگاه رولینگ و اعمال فشار چرخشی به میلگرد رزوه حاصل شود.
در این میان راد تمام رزوه بهترین چفت و بست را با مهره های استاندارد دارد.

راد تمام رزوه هیلتی

رادهای موجود در بازار توسط تولیدکنندگان مختلفی تولید می شوند، همان طور که اشاره شد فولاد به کار رفته در تولید این رادها معمولا فولاد ساختمانی است. به همین علت اساسا آلیاژ مورد استفاده برای تولید این رادها خصوصا گریدهای معمولی (گرید ۵٫۶) یک آلیاژ پرکاربرد بوده و امکان تولید راد تمام رزوه در داخل کشور نیز فراهم است.
اما از طرف دیگر کیفیت ساخت خصوصا در مباحث مربوط به روکش دهی یا گالوانیزاسیون و همچنین شکل های ظاهری متنوع و متناسب برای کاربردهای خاص، تفاوت محصولات تولیدی هیلتی را با دیگر تولیدکنندگان مشخص می نماید.
راد تمام رزوه هیلتی علاوه بر کیفیت بالای ساخت و رعایت استانداردهای بین المللی با روش های استاندارد تولید شده که در فرآیندهای مختلفی چون گالوانیزاسیون، سخت کاری و … در برابر خوردگی محافظت می شوند.
راد تمام رزوه هیلتی در رده های مختلف مقاومتی تولید می شوند که می توان بر اساس شرایط مختلف پروژه و نیازهای خاص فنی از میان آن ها انتخاب نمود، همچنین این رادها در قطر ها و طول های مختلفی تولید می شوند.
علاوه بر نکات بیان شده، شکل ظاهری متفاوت یکی از نکاتی است که مورد توجه هیلتی است. با ایجاد تنوع در ظاهر رادهای تولیدی، این رادها را می توان برای نیازهای مختلفی به کار برد.
به عنوان مثال زمانی که از راد تمام رزوه برای اجرای عملیات کاشت بولت به صورت کاشت شیمیایی استفاده می شود، با استفاده همزمان از انکر شیمیایی HIT-HY200 (با توجه به خواص مکانیکی این انکر شیمیایی) و همچنین ساختار منحصر بفرد راد تمام رزوه HIT-Z ، نیازی به تمیز کاری سوراخ نخواهد بود. همین امر موجب می شود، زمان کاشت هر راد تمام رزوه به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

فروش راد تمام رزوه

راد تمام رزوه را در رده های مختلف مقاومتی با توجه به نوع کاربرد مورد نظر می توان تهیه نمود. این رادها در سایزهای مختلف توسط تولیدکنندگان داخلی و خارجی تولید شده و در دسترس مصرف کنندگان قرار گرفته اند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در رابطه با رده های مقاومتی، قطر، مقاومت در برابر شرایط محیطی و … در ارتباط با فروش راد تمام رزوه می توانید با دفتر فنی گروه تخصصی هیلتیران در ارتباط باشید.

قیمت راد تمام رزوه

قیمت راد تمام رزوه مانند قیمت میلگرد و سایر آهن آلات ساختمانی بر اساس وزن آن محاسبه می شود، ولی به جهت راحتی بیشتر در محاسبات، قیمت راد تمام رزوه معمولا بر اساس قطر اسمی و طول راد ارائه می شود.
به صورت مشخص با افزایش قطر راد، وزن آن افزایش یافته و در نتیجه قیمت آن هم بالاتر می رود، در مورد طول راد نیز از آن جایی که رادهای تمام رزوه برش نخورده معمولا به طول ۱ متر موجود هستند، عواملی چون پرتی مصالح، هزینه برش و … نیز در تعیین هزینه تمام شده باید در نظر گرفته شوند.
با توجه به نیاز های مختلف در این زمینه برای اطلاع از قیمت راد تمام رزوه با قطر و طول مورد نظر خود می توانید با کارشناسان هیلتیران در ارتباط باشید.

پیچ متری

پیچ متری در اصل راد تمام رزوه با طول استاندارد است که این طول استاندارد معمولا یک متر می باشد. البته با توجه به نیاز و تعداد مورد نظر امکان تولید پیچ متری در هر طولی وجود دارد که برخی از پر مصرف ترین طول ها عبارتند از یک متر و بیست سانتی، سه متری و پنج متری.
از آن جایی که راد تمام رزوه مورد استفاده برای کاربردهای مختلف معمولا طولی کمتر از یک متر دارند، تولیدکنندگان مختلف پیچ های متری را در سایزهای مختلف با طول یک متر تولید می کنند. سپس با توجه به نوع مصرف و طول مورد نیاز این پیچ ها برش داده شده و به طول های کوچک تر تبدیل می شوند.

قیمت پیچ متری

همان طور که در مورد قیمت راد تمام رزوه توضیح داده شده، قیمت پیچ متری نیز وابسته به قیمت آهن آلات ساختمانی بوده و بر اساس وزن پیچ مورد نظر قیمت آن مشخص می گردد اما به دلیل اجرای فرآیند های مختلف بر روی پیچ متری از جمله رزوه کردن، آبکاری و سخت کاری، قیمت پیچ متری بر اساس طول و سایز محاسبه می گردد. بنابراین در مشخص کردن قیمت پیچ متری دو عامل نقش دارند. یکی قیمت آهن آلات و دیگری سایز پیچ که با توجه به طول یک متری این پیچ ها مشخص کننده وزن آن خواهد بود.

برای اطلاع از قیمت پیچ متری و تهیه پیچ متری در سایزهای مختلف می توانید با کارشناسان هیلتیران تماس بگیرید.

پیچ متری ۱۰

منظور از پیچ متری ۱۰ پیچ متری با قطر اسمی ۱۰ میلی متر و طول یک متر می باشد که امروزه نسبت به سایر اندازه های پیچ متری از اهیمت ویژه ای به خصوص در صنعت ساختمان برخوردار است.
دلیل استفاده و کاربرد بیشتر پیچ متری ۱۰ نسبت به سایر سایز ها عمدتا استفاده از آن ها در کارهای تاسیساتی است. سایزهای بزرگتر معمولا وزن سنگینی دارند و سایزهای پایین تر نیز از مقاومت کافی برخوردار نیستند، به همین دلیل پیچ متری ۱۰ مورد استقبال بیشتر مهندسان و فعالان در حوزه ی صنعت ساختمان قرار گرفته است.
همان طور که اشاره شد یکی از مهم ترین کاربردهای پیچ متری ۱۰ استفاده آن در ساپورت های تاسیساتی است. برای عبور لوله ها و فیکس کردن سایر تاسیسات زیر سقف از انکر مکانیکی HKV و انکر مکانیکی HKD و پیچ متری استفاده می شود. انکر ها زیر سقف نصب شده و با ساختار داخل رزوه ای که دارند این امکان را فراهم می کنند تا پیچ متری درون رزوه آنها قرار گرفته و در انتها توسط مهره واشر محکم شوند و محل مورد نیاز برای عبور تاسیسات ایجاد می شود.

انواع پیچ متری

پیچ های متری قابل دسته بندی در انواع مختلفی هستند.
اولین دسته بندی از نظر آلیاژ مورد استفاده در تولید پیچ متری می باشد که با توجه به جنس مفتول اولیه می تواند از فولاد ساختمانی و یا مفتول هایی با رده مقاومتی بالاتری باشند.
دومین دسته بندی از نظر روکش دهی و سیستم آبکاری برای جلوگیری از خوردگی می باشد که معمولا با استفاده از روکش های زینک تحت عنوان گالوانیزه سرد یا گرم در برابر خوردگی محافظت می شوند.
دسته بندی دیگر بر اساس عملیات سخت کاری می باشد که معمولا برای پیچ های متری پر مقاومت صورت می گیرد.
از نظر سایز نیز می توان گفت کوچکترین سایز مورد استفاده پیچ متری با قطر ۸ میلی متر بوده و در سایز های بالاتری موجود می باشند که البته همان طور که اشاره شد پر کاربرد ترین آن ها پیچ متری ۱۰ است.

پیچ متری گالوانیزه

در بسیاری از موارد رادهای تمام رزوه در محل هایی کاربرد دارند که تحت خوردگی شدید است. همچنین در بسیاری از کاربردها پوششی برای آن ها در نظر گرفته نمی شود و در معرض آسیب های محیطی قرار می گیرند. به همین دلیل پیچ های متری گالوانیزه مورد توجه بیشتری قرار گرفته و معمولا از آن ها استفاده می شود.

پیچ های متری گالوانیزه و راد تمام رزوه حاصل از آن ها برای نصب ساپورت های تاسیساتی، پلیت ها و … کاربرد دارند.

پیچ متری دنده کبریتی

پیچ متری دنده کبریتی در اصل یک نوع راد تمام رزوه است که رزوه آن با رزوه های معمول متفاوت است. در این نوع پیچ معمولا فاصله گام رزوه ها بیشتر بوده و همچنین ارتفاع آن ها نیز بیشتر است. پیچ دنده کبریتی معمولا برای کارهای موقتی مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال در کارهای ساختمانی برای نگاه داشتن قالب ها جهت بتن ریزی خصوصا برای بتن ریزی دیوارهای برشی از آن ها استفاده می شود.

نکته قابل توجه در استفاده از پیچ های دنده کبریتی طول عمر کوتاه مدت آن ها است. همان طور که بیان شد بیشترین کاربرد این پیچ ها برای کاربردهای موقت است و به این دلیل رزوه ی آن ها به صورت خاصی انجام می شود که بتوان با سرعت بالاتر و با نیروی کم تر آن ها را باز و بسته نمود. با این حال در اثر گذر زمان رزوه های این پیچ ها با چند بار باز و بسته شدن دچار آسیب شده و کاربرد خود را از دست می دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با پیچ های متری معمولی، پیچ های متری دنده کبریتی، رادهای تمام رزوه و سایر محصولات مرتبط و همچنین تهیه این محصولات می توانید با ما در ارتباط باشید.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن